Therapeutische Training

 

Fysiotherapie Polderkracht wil de betrokken “stok achter de deur” zijn met professionele begeleiding op het gebied van gezondheid, revalidatie en vitaliteit. Je persoonlijke oefenschema wordt op maat gemaakt door jouw fysiotherapeut. Mocht er sprake zijn van lichamelijke klachten, dan staat de fysiotherapeut voor je klaar met adviezen, tips of aanpassingen in het trainingsschema.

Trainingsgroepen

Op afgesproken tijden, wordt er in groepen getraind. Alle deelnemers hebben hun eigen persoonlijke schema. Een fysiotherapeut is aanwezig voor vragen, eventuele correcties in de juiste uitvoering en dosering van oefeningen.

Hoe werkt het?

Na een kennismakingsgesprek wordt er afhankelijk van je doelstellingen een trainingsschema opgesteld. De oefeningen worden vervolgens gezamenlijk met jouw fysiotherapeut doorgenomen.

Gedurende het verloop van jouw trainingen wordt er gemonitord of de oefeningen nog passend zijn bij jouw doelstelling.

Abonnementen

Fysiotherapie Polderkracht biedt twee mogelijkheden, 1 of 2 keer in de week 1 uur training. De trainingen worden op vaste tijden uitgevoerd. We hanteren geen ingewikkelde jaarcontracten maar een opzegtermijn van 1 maand.