Bedrijfsfysiotherapie

 

Vitaal werken

Vitale en inzetbare medewerkers, dat wil iedere organisatie!

Fysiotherapie Polderkracht kan jouw organisatie hierbij helpen. Onze ervaren Bedrijfsfysiotherapeut werkt samen met onze Leefstijl en Vitaliteitscoach en Diëtiste. Of het nu gaat om aanpassingen aan de werkomgeving, training om toekomstige gezondheidsklachten te voorkomen of het begeleiden van het re-integratietraject van jou werknemers.

Preventie & Gezondheid

Hieronder vallen onze voorlichtingsprogramma’s en trainingsprogramma’s. Een voorbeeld hiervan is de Workshop Fysieke Belasting. Hier krijgen medewerkers en hun leidinggevenden inzicht in hun belastende factoren. Dat kan heel fysiek belastend zijn zoals tillen, bukken of graven, maar ook een kantoor werkplek waar voornamelijk statische houdingen en bewegingsarmoede de knelpunten zijn. Deelnemers leren zo risico’s herkennen en (soms) eenvoudige oplossingen ter verbetering van de werkomstandigheden te vinden. In iedere voorlichting is er volop aandacht voor de belastbaarheid van de medewerker, m.a.w. hoe fit ben jij om dagelijks je werkprestatie te kunnen leveren? Medewerkers krijgen meer inzicht in de waarde van een gezonde en vooral actieve leefstijl.

Voor diverse Arbo aanbieders en bedrijfsartsen (o.a. LIJV en Reasupport) leveren wij Arbo Consulten/Intake’s, Re-integratie en Re-conditioneringstrajecten. Maatwerk passend bij jou organisatie is voor ons geen probleem.

Wil je meer weten over onze Arbo mogelijkheden? Neem contact op met Mark Peters (Bedrijfsfysiotherapeut)