Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Geniet van gezond eten en meer bewegen samen met anderen!

Heb jij ook moeite om zelfstandig een gezondere leefstijl te creëren? Het GLI SLIMMER programma helpt je op weg! Met onze professionele begeleiding pak je onder andere jouw voedings- en beweegpatroon aan, met als doel een duurzame gezonde leefstijl te behalen.

Onze gediplomeerde experts staan voor je klaar:

  • Diëtiste Marjolijn Bakker: Zij helpt je met het creëren van een gezond en gevarieerd voedingspatroon dat past bij jouw wensen en behoeften.
  • Fysiotherapeute en leefstijlcoach Lynn de Leij: Zij begeleidt je bij het opbouwen van een beweegplan dat past bij jouw niveau en conditie. Ook helpt ze je met het omgaan met stress, het verbeteren van je slaappatroon en andere relevante zaken.

GLI SLIMMER:

  • Meer dan alleen voeding en bewegen: We besteden aandacht aan alle aspecten van een gezonde leefstijl, zoals stressreductie en slapen.
  • Individuele begeleiding én groepsbijeenkomsten: Je krijgt persoonlijke begeleiding van onze experts, aangevuld met motiverende groepsbijeenkomsten.
  • Begeleiding door gediplomeerde diëtiste en fysiotherapeute/leefstijlcoach: Je kunt er zeker van zijn dat je begeleiding krijgt van professionals met de juiste kennis en ervaring.

VERGOEDING:

  • Erkenning door zorgverzekeraars: In veel gevallen wordt het GLI SLIMMER programma vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Extra support:

Fysiotherapie Polderkracht biedt GLI’ers de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief te trainen tijdens hun Gecombineerde leefstijl interventie traject. Dit trainen kan als extra ondersteuning dienen bij het behalen van de doelen van het GLI traject, maar ook als uitstroom traject na het eerste intensievere half jaar van de GLI. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ben je klaar om aan de slag te gaan met een gezondere leefstijl?

Neem dan contact op met jouw huisarts of praktijkondersteuner om te bespreken of je in aanmerking komt voor het GLI SLIMMER programma.

Wil je meer weten over de inhoud van het GLI Slimmer programma en hoe je kunt deelnemen? Klik dan hier.

Benieuwd naar de resultaten van het GLI Slimmer programma? Klik dan hier.