De praktijk

Plus Praktijk

‘Praktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan’​

In 2012 is onze inzet na een strenge audit voor het eerst beloond met het behalen van de status Pluspraktijk (module voortdurend verbeteren). Een status die aangeeft dat wij  hoogwaardige zorg verlenen. Sindsdien zijn we iedere 2 jaar geauditeerd en mogen we de titel Pluspraktijk blijven voeren.

Onze praktijk is hierdoor erkend als innovatief, inspirerend, klantvriendelijk, doelmatig en kwaliteitsgericht met oog voor de patiënt. Emmeloord kent nog geen andere pluspraktijk.

Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de aangeboden specialisaties, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten en hoe vaak wij behandelingen uitvoeren voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en het niet hebben van een wachtlijst. De eisen zijn ontwikkeld door Achmea samen met fysiotherapeuten en patiëntenverenigingen.